Bouwtekening Hondenhok

  • By admin
  • 12 January, 2013
  • Comments Off on Bouwtekening Hondenhok

Heb jij een hond en wil je graag een hondenhok maken voor hem, zorg er dan voor dat je altijd een bouwtekening hondenhok gebruikt. Dit voorkomt te hoge uitgaven voor materialen en fouten bij het bouwen van het hok.

Hondenhokken zijn er uiteraard in diverse maten en er zijn ook verschillenden bouwtekeningen voor een hondenhok. Je kunt ze vinden op internet na goed en lang zoeken maar vaak is het niet echt professioneel of heeft een hobbyist ze op internet gezet.

Wat wij je bieden is een uitstekend pakket van bouwtekeningen waaronder ook een bouwtekening voor een hondenhok, konijnenhok, kippenhok en vele andere soorten tekeningen.

Ook voor de grotere projecten zoals bijvoorbeeld een carport, dakkapel, schuur of tuinhuis zitten er vele mogelijkheden in dit geweldige pakket. Het pakket kost eenmalig 47 euro inclusief BTW en je krijgt toegang tot meer dan 10.000 tekeningen van vele soorten projecten. Daarnaast krijg je ook nog is levenslang gratis updates van nieuwe tekeningen en een 30 dagen niet goed geld terug garantie.

De prijs van 47 euro is echt een super koopje, dit verdiend zichzelf wel weer terug met de aanschaf van de juiste hoeveelheid aan materialen van je eerste project. Je weet nu precies hoeveel hout je nodig hebt en wat de exacte maten moeten worden.

Kan je zelf een hondenhok bouwen?

Ja, met dit pakket aan bouwtekeningen kan iedere doe het zelver zelf zo’n hondenhok maken en vele andere producten. Bestel het pakket van bouwtekening nu voor slecht 47 euro en gooi nooit meer teveel geld over de balk bij de aanschaf van je materiaal.

Bestel het hieronder

 

 

Naast het pakket van bouwtekeningen bieden we ook nog een heel leuk pakket van bouwtekeningen speciaal voor steigerhouten meubelen of steigerhouten tuinmeubelen. Vind jij het leuk om dingen zelf te maken, en ben je een beetje handig met hout, dan is dit pakket echt iets voor jou.

Ook je hondenhok kun je van steigerhout maken dus wat dat betreft heb je hier nooit een miskoop aan. Het pakket van tekeningen voor steigerhout is slechts 27 euro inclusief BTW.

Bestel het hieronder