Bouwtekening Boot

Bouwtekening voor een boot nodig?

U kent het wel, de kinderen zeuren al weken lang over een boot  en u heeft beloofd om er een te maken maar u wordt nog net niet opgegeven voor het programma “help mijn man is klusser”. Dan is het nu de hoogste tijd om de handen echt uit de mouwen te steken en te beginnen aan de klus. Maar hoe? Gaat u een boot maken uit het hoofd door zo even te beginnen, maakt u een simpele schets of maakt u eerst een kloppende bouwtekening van de boot?

De beste manier is om, ook al lijkt het nog zo’n simpel project, toch een goede voorbereiding te treffen en om te beginnen met een grove schets van een boot om voor de beeldvorming vast wat op papier te krijgen. Vervolgens gaat u beginnen aan de echte bouwtekening.

 

 

Zelf een boot maken

Als de tekening een beetje vorm begint te krijgen gaat u de exacte maten bepalen en een lijst maken voor de materialen die u nodig heeft voor uw boot. Als u geen professioneel tekenaar bent kunt u de bouwtekening van het hok alsnog als uitgangspunt gebruiken en zal u zeker ook op de kosten gaan besparen voor de benodigde materialen. Zelf een boot maken aan de hand van de bouwtekening is makkelijker dan u denk, maar ….. een goede voorbereiding is wel degelijk zeer belangrijk en wilt u niet in een of ander klusprogramma belanden, zorg dan dat u zelf aan de klus begint en het resultaat zal gewaardeerd worden.

 

 

Diverse bouwtekeningen

Mocht u nou helemaal niet kunnen tekenen en erg opzien tegen de bouwtekening voor een boot, dan hebben wij nog een andere zeer goede en niet dure oplossing voor u. Het is mogelijk om een kant en klaar pakket aan bouwtekeningen te bestellen voor slechts een klein bedrag. U krijgt dan de beschikking over meer dan 10.000 bouwtekeningen voor verschillende klussen in en rondom het huis zoals een tuinhuis, bed, garage, boot, bank enz. Ook uw boot zit bij deze tekeningen dus het pakket is zeer geschikt voor elke doe het zelver.

Klik hier op de foto om verdere informatie te lezen over dit unieke pakket aan bouwtekeningen.

Voor de echte klusser hebben wij nog een speciale aanbieding: Meer dan 10.000 bouwtekeningen voor slechts 47 EURO !!!!

Bouwtekeningen